Reserveer hotelkamers voor overdag Met kortingen tot en met -75% van de overnachtingsprijs

Hoe kan ik een Daysuse.com Hotel reserveren

Dayuse

U kiest ...

Op onze website, via de app direct in de applicatie (iOS en Google Play), en zelfs via de telefoon met één van onze consultants, kunt u gemakkelijk reserveren bij Dayuse.com, ook voor dezelfde dag.

Om u te begeleiden en precies aan uw verwachtingen te voldoen, kunt u uw zoekopdracht verfijnen door het selecteren van verschillende criteria:

Waar: geef een stad, een wijk, een adres, een hotel aan


- Het soort Hotel: vertel ons of u op zoek bent naar een luxe Hotel, een boetiek Hotel of liever een budget Hotel

- Uw behoeften:

- uitrusten in een comfortabele kamer

- werken in een rustige omgeving, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met wifi verbinding en vergaderruimtes

- ontspannen in een slaapkamer, met diensten en voorzieningen van het hotel (zwembad, spa, fitnessruimte, met rooftop, balkon ...)


Alle Dayuse.com geselecteerde Hotels passen zich aan uw wensen. Zij garanderen u een keuze aan kamertypes (dubbel, luxe, suite ...) en aankomst tijden, voor als u s’ochtends een kamer nodig heeft (bijv: 7u-13u), voor s’middags (bijv: 12h -16h), voor de hele dag (bijv: 11u - 23u) of zelfs voor een overnachting.

Dayuse.com geeft u ook toegang tot speciale aanbiedingen van de Hotels, zoals "all inclusive", of opties toe te voegen voor een aangepaste dienst (fles champagne, doos bonbons, bloemen .. .).

U geeft de voorkeur aan een Hotel?? Voeg deze aan uw favorieten toe om het gemakkelijker te vinden door het creëren van uw Dayuse.com account.


U bevestigt ...

Met vermelding van de datum van het verblijf, de aankomsttijd en de gewenste check-in tijd, ziet u onmiddellijk de beschikbaarheid van elk Hotel. U kunt direct reserveren. Sommige aanbiedingen zijn op aanvraag beschikbaar, er wordt dan een bericht naar het Hotel gestuurd voor controle en u ontvangt een antwoord binnen enkele uren.

In het belang van vertrouwdheid, biedt Dayuse.com u de mogelijkheid om uw reservering te bevestigen, zonder het creëren van een klant-account, alleen uw naam, een e-mail en telefoonnummer worden aangevraagd. Als u Dayuse.com regelmatig gebruikt, duurt het creëren van een account maar een paar seconden via Facebook connect. Met uw account heeft u toegang tot uw geschiedenis, kunt u eenvoudig wijzigen of reserveringen annuleren vanaf onze app, website of mobiele site.

Met of zonder Dayuse.com account heeft u garantie van een totale discretie omdat uw bankgegevens niet vereist zijn bij het reserveren. Alleen het reserveren van optionele extra service (massage, bloemboeket, etc.) of voor een nacht is een creditcard garantie vereist.

Heeft u belangrijke of speciale verzoeken of wilt u informatie vooraf doorgeven aan het Hotel voor uw aankomst ? Vul het vak "commentaar" in het reserveringsformulier.

Zodra uw reservering bevestigd is, ontvangt u een e-mail met een link voor annulering of wijziging. Annulering is gratis tot op het laatste moment van de D-day, zelfs zonder Dayuse.com account, dus kunt u op deze link klikken of bellen met onze klantenservice voor het annuleren of wijzigen van uw reservering.


U Geniet!

U dient bij het aankomen in het Hotel, alleen maar u naam of reserveringsnummer door te geven.

Vervolgens kunt u bij inchecken in het hotel de betaling van uw reservering voldoen, contant of met een creditcard.

Eenmaal in het bezit van de sleutels heeft u toegang tot uw kamer tot het einde van de gereserveerde tijd aangeboden door het hotel. Net als alle andere gasten van het hotel, kunt u genieten van alle faciliteiten en diensten die worden aangeboden. Van de roomservice en wifi verbinding tot de conciërge, de bar, zwembad, spa, fitnessruimte of het dak en de tuinen.

Heeft u van het Hotel genoten? Het is tijd om de sleutels terug te brengen en om uit te checken!