Zoeken

Delen

Share Twitter
Share Facebook
Share Linkedin

Juridische informatie
Webmaster : dayuse.com
DAY USE SAS met maatschappelijk kapitaal ter waarde van 79.476,80 EURO

Verantwoordelijke uitgever : M. David LEBÉE
Ondernemingsnummer : Parijs 524 948 924
SIRET : 52494892400047
APE-code : 7990Z

ntellectueel eigendom : Copyright 2010, 2012. Alle rechten voorbehouden. Elk gebruik op een andere website of elke reproductie voor commerciële doeleinden of voor publicatie is strikt verboden.

Verklaring CNIL : In overeenstemming met de bepalingen van de wet nr 78-17 van 6 januari 1978 op de computers, bestanden en vrijheden, de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens van de plaats van het voorval heeft een verklaring aan de Commission Nationale Informatique et Libertés (CNIL geweest ), die een ontvangstbewijs onder nummer 1530424 dd 7/09/2011 heeft uitgegeven.

Toegangs- en correctierecht : Op deze website kan de internetgebruiker persoonlijke gegevens doorgeven die mogelijk automatisch zullen worden verwerkt. Indien dit het geval is, hebben deze personen, in overeenstemming met artikel 34 van de wet 78-17 betreffende het gebruik van informatica, digitale bestanden en vrijheden van 6 januari 1978, inzagerecht van deze verzamelde persoonlijke gegevens. Bovendien hebben personen het recht deze gegevens te wijzigen, aan te passen en te verwijderen. Indien u van dit recht gebruik wenst te maken en de informatie, die u aanbelangt, wenst te ontvangen, stuur ons dan een brief. DAY USE SAS, 5 rue Rochechouart, 75009 PARIJS of stuur ons een e-mail. U vindt ons e-mailadres op de contactpagina.

Vertrouwelijkheid op de voorbehouden ruimte : De toegang tot de voorbehouden ruimte is beveiligd. Dit garandeert het vertrouwelijke karakter van de informatie die wordt gecommuniceerd om bepaalde onlinehandelingen mogelijk te maken (bestelbon).

Cookies die op deze website worden gebruikt : Wanneer u op deze website surft, worden cookies bewaard om uw zoekopdrachten te registreren. Ze blijven een jaar bewaard en u kunt ze verwijderen via het menu Voorkeuren van uw internetbrowser.

E-mailadres : Wanneer u van onze services gebruik maakt, moet u ons een e-mailadres doorgeven. In overeenstemming met de wet van 21 juni 2004 betreffende het vertrouwen in de digitale economie, vragen we u vooraf toestemming om ons productenaanbod via elektronische weg aan u kenbaar te maken (via een nieuwsbrief). Door u uit te schrijven kunt u ons bovendien op elk moment vragen om dit e-mailadres niet te gebruiken voor commerciële voorstellen. U doet dit onder de rubriek NIEUWSBRIEF of door ons een brief te sturen op het volgende adres: DAY USE SAS, 5 rue Rochechouart, 75009 PARIJS.

Copyright foto's, afbeeldingen en tekst : Alle foto's, afbeeldingen en teksten zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Creative director : Eugénie Lebée

Foto credits Daniel Lebée : Hotel George Sand, La Maison Montparnasse, Ideal Hotel Design, Hotel Belfast, Hotel des Grands Hommes, Castiglione Hotel.