Vind een hotel ...

Hotel overdag

Je overdag ontspannen in een luxe hotelkamer? Reserveer een hotel overdag op Dayuse.nl om toe te geven aan rust en geniet van een beetje luxe en comfort voor jezelf.

Gratis annulering
tot op de laatste minuut
Betaling in het hotel
Reservering zonder creditcard
Tot 75% korting
Korting ten opzichte van een overnachting
Uitmuntende recensies
Een recensie van 4,5 op Trustpilot
Er zijn momenten dat het je goed uitkomt om, waar je ook bent, een plek te hebben om te rusten of om je terug te trekken uit de drukte. Met Dayuse kun je à la minuut een hotelkamer voor overdag boeken; voor een paar uur, een halve dag of langer. Het kan zijn dat je in een stad bent voor het ontmoeten van zakelijke contacten, en vanwege afzeggingen opeens extra tijd hebt die je niet in je auto wilt doorbrengen. Omdat je vermoeid bent, nog wat werk wilt doen of gewoon een plezierige plek zoekt om te ontspannen. Reserveer een hotel overdag op Dayuse.nl en ontdek het gemak van een dagkamer.

Boek een hotel overdag voor enkele uren of een halve dag: discreet en comfortabel

Een hotel overdag is een uitkomst voor iedereen die een uitstapje maakt naar een stad en er graag een luxe verblijf in een daghotel aan vastplakt. Een hotelkamer met bijbehorende hotelfaciliteiten. Dayuse heeft een uitgebreid aanbod voor een hotel overdag. Dat kan een chic sterrenhotel zijn, maar ook een meer intiem boetiekhotel. Eenmaal op je hotelkamer, heb je een plek waar je helemaal tot rust komt en je privacy ervaart die je nergens anders in een grote stad zult vinden. Dankzij de Dayuse-app kun je je terugtrekken achter de deur van je hotelkamer, alsof je thuis bent, volledig afgesloten van nieuwsgierige blikken of ongewenste bemoeienis. Discretie ten top, voor enkele uren of een halve dag.

Begin je vakantie goed zonder stress: reserveer een hotel overdag vlakbij het vliegveld

Reizen is een vermoeiende bezigheid zeker wanneer je gaat vliegen. Je moet op tijd op de luchthaven aanwezig zijn, je ervaart spanning vanwege tijdsdruk en het wachten is vervelend. Maak van de aanloop naar je vakantie een klein feestje en boek via Dayuse.nl een hotel overdag vlakbij het vliegveld vanwaar je gaat vertrekken. Plan het zo dat je voldoende tijd van tevoren hebt om een hotel overdag te reserveren en daar gedurende enkele uren, voordat je take-off gaat, kunt doorbrengen. Nog even een paar uur slapen voordat je uren in het vliegtuig zit, of even relaxen in de spa of het wellnesscentrum. Dat kan met een hotel overdag van Dayuse.

Hotel overdag zonder creditkaart te boeken en last minute te annuleren zonder kosten

Dayuse beschikt over een netwerk van een kleine 5000 partnerhotels over de hele wereld. Dus als je een hotel voor overdag zoekt, is de app of de site de start voor een geslaagd verblijf, waar ook ter wereld en voor welke reden dan ook. Even bijtanken en ontspannen, gedurende de dag, reserveer op Dayuse.nl en geniet van een momentje voor jezelf. Kies de plaats, de datum en het tijdstip en vul je gegevens in. Zonder creditkaart, met alleen je mobiele telefoonnummer en e-mailadres kun je de reservering afronden. Plannen gewijzigd? Een reservering kun je nog op de laatste minuut annuleren, zonder kosten!

Hotel overdag
Dayuse guests loved...
Carlton President
-26%
|
€ 120per nacht
€ 89
Hotel City Garden

Hotel City Garden

Amsterdam-Zuid
-76%
|
€ 250per nacht
€ 60
Hotel Grand Canal
-46%
|
€ 110per nacht
€ 60
Hotel ibis Amsterdam Centre

Hotel ibis Amsterdam Centre

Amsterdam-Centrum
-24%
|
€ 65per nacht
€ 50
Yays Bickersgracht

Yays Bickersgracht

Amsterdam-Centrum
-44%
|
€ 195per nacht
€ 110
Yays Entrepothaven

Yays Entrepothaven

Amsterdam-Oost
-5%
|
€ 100per nacht
€ 95
Yays Zoutkeetsgracht

Yays Zoutkeetsgracht

Amsterdam-West
-44%
|
€ 195per nacht
€ 110
Het is nog eenvoudiger met de app!
Google Play App
Mobile App