Vind een hotel ...

Dagkamers

Kies voor enkele uren comfort en rust in een dagkamer van Dayuse. Trek u even terug uit de hectiek en reserveer een kamer in een daghotel.

Gratis annulering
tot op de laatste minuut
Betaling in het hotel
Reservering zonder creditcard
Tot 75% korting
Korting ten opzichte van een overnachting
Uitmuntende recensies
Een recensie van 4,5 op Trustpilot
Het ligt niet altijd voor de hand om een kamer in een daghotel te boeken. We zijn gehecht aan ons eigen huis en leven volgens onze vaste gewoonten. Maar is het niet heerlijk om overdag even de alledaagse routine achter je te laten en jezelf te wentelen, al is het maar voor een paar uur, in magistrale luxe en optimaal comfort van een hotelkamer? Met het boeken van een van de dagkamers van Dayuse kun je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en drukte. Ideaal om samen met je partner een paar uur te ontspannen en van elkaar te genieten. Of langer! Dagkamers zijn gedurende de dag beschikbaar: voor een paar uur, een middag of zelfs een hele dag. Alle tijd dus om een verrassingsuitje voor je lief te organiseren of een bijzonder cadeau te geven aan jezelf of anderen.

Ontspanning of ongestoord werken kan in geriefelijke dagkamers van Dayuse

De dagkamers van Dayuse hebben allemaal een kwaliteitsniveau dat boven het gemiddelde uitstijgt. Met véél faciliteiten, een uitgebreide service en met de absolute garantie van discretie. Als je besluit via Dayuse.nl een dagkamer te boeken, mag je een topverblijf verwachten, zelfs als dit maar voor een paar uur is. En dat kan om rust te zoeken of in uiterste concentratie te werken, maar het kan ook zijn dat je alleen een beetje ontspanning zoekt en graag proeft van de weelde die dagkamers je bieden. Werk je in het zweet in de fitnessruimte, ga vervolgens relaxen in de sauna om nog een verfrissende duik te nemen in het hotelzwembad. En heb je nog een vol programma voor de avond? Neem dan de tijd om je even terug te trekken en slaap een paar uur voordat je weer aan het werk gaat.

Zonder stress het vliegtuig in? Boek dagkamers van Dayuse en je vakantie begint meteen!

Reizen is een vermoeiende bezigheid, vooral als je heel vroeg moet vertrekken of laat op de dag nog een vlucht te halen hebt. Best lastig om je door het drukke verkeer heen te worstelen om op tijd op het vliegveld te zijn. Boek via Dayuse.nl dagkamers en vermijd stress nog voordat je op je vakantiebestemming aankomt. Reserveer een kamer of dagkamers voor jou en je familie of vrienden en stap ontspannen aan boord van het vliegtuig. Vermijd de files, voorkom onnodige ergernis en geniet van een heerlijk hotel met alle bijbehorende services. Hotelreserveringen voor een paar uur of een halve dag boeken? Doe dit bij de nummer 1 op het gebied van dagreserveringen en geniet van een comfortabel verblijf in één van de 5000 dagkamers die Dayuse je aanbiedt.

Waar je ook in de wereld bent, Dayuse biedt je gemak en comfort met het boeken van dagkamers. In Amsterdam, Rotterdam maar ook in Parijs, Londen, Berlijn, Dubai, Los Angeles en New York. Zakendoen all over the world midden in de bedrijvigheid die een grote stad biedt. Gemakkelijk boeken op app of site, zonder creditkaart en annuleerbaar tot op de laatste minuut!

Dagkamers
Dayuse guests loved...
Carlton President
-26%
|
€ 120per nacht
€ 89
Hotel City Garden

Hotel City Garden

Amsterdam-Zuid
-76%
|
€ 250per nacht
€ 60
Hotel Grand Canal
-46%
|
€ 110per nacht
€ 60
Hotel ibis Amsterdam Centre

Hotel ibis Amsterdam Centre

Amsterdam-Centrum
-24%
|
€ 65per nacht
€ 50
Yays Bickersgracht

Yays Bickersgracht

Amsterdam-Centrum
-44%
|
€ 195per nacht
€ 110
Yays Entrepothaven

Yays Entrepothaven

Amsterdam-Oost
-5%
|
€ 100per nacht
€ 95
Yays Zoutkeetsgracht

Yays Zoutkeetsgracht

Amsterdam-West
-44%
|
€ 195per nacht
€ 110
Het is nog eenvoudiger met de app!
Google Play App
Mobile App