Need to relax? A long layover? An early flight or a late departure?
Thousands of choices! Reserve your hotel online and pay when you arrive. No charge even if you cancel at the last minute.
Confirm your daytime booking in just three clicks. No credit card required!
Over 400,000 happy dayuse guests and counting...

Helemaal toegeven van luxe, comfort in de vorm van een wellness-ruimte, spa, zwembad, luxe badkamer of fitneszaal? Laat je gaan en geniet van een hotel voor een dag als cadeautje voor jezelf! Kijk op Dayuse.nl en verbaas je over ons diverse aanbod hotels voor een dag. Lekker om te ontspannen of gewoon omdat je er zin in hebt. Even anders, even wat tijd voor jezelf en je partner, gewoon omdat het goed is nu en dan even weg te zijn en je op te laden voor je drukke, dagelijkse bestaan. Weg van stress en werkdruk: alles overboord voor een paar uur plezier en volop relaxen, bij je in de buurt of op een romantische locatie.

Boek een hotel voor een dag voor je eigen plezier, even weg uit de dagelijkse sleur.

Afgezien van het boeken van een hotel voor een dag puur voor je plezier, kan het ook zijn dat een paar uur een hotelkamer reserveren een meer praktische reden heeft. Bijvoorbeeld omdat je vlucht is vertraagd, je de treinaansluiting net hebt gemist en je een paar uur moet wachten. Ofwel vlakbij het vliegveld ofwel dichtbij het station, een hotelkamer voor een paar uur boeken kan snel en gemakkelijk met Dayuse. Dat betekent een moment rust en kalmte in een druk reisschema zonder dat je doelloos hoeft rond te lopen in een stad waar je eigenlijk niet wilt zijn. Reserveer een hotel voor een dag, en dat kan ook voor een uur, twee uur of drie uur zijn, om je terug te trekken en de wachttijd nuttig door te brengen. Even slapen of een verfrissende douche nemen voordat je je reis vervolgt en op weg gaat naar je initiële bestemming.

Zaken regelen vanuit een hotelkamer in een hotel voor een dag; gunstige voorwaarden en tarieven voor een professionele ruimte

Heb je behoefte aan een plek overdag waar je op je gemak zaken kunt regelen, kunt werken en je zakelijke relaties kunt ontmoeten? Boek bij Dayuse een hotel voor overdag en ontdek de voordelen en de gunstige tarieven. Je kunt tussen 08:00 uur en 20:00 uur een kamer reserveren via onze app of website. Heel gemakkelijk, in een paar minuten, met een minimale hoeveelheid aan gegevens. Ook je creditcard kun je in je portemonnee laten, de reservering bij Dayuse gebeurt met je mobiele telefoonnummer en je e-maladres. Lekker simpel, zonder veel gedoe. Als je plannen toch nog op het laatste moment wijzigen, kun je tot op de laatste minuut annuleren. Geen probleem bij Dayuse, we hopen je een volgende keer weer te mogen ontmoeten bij het boeken van een hotel voor een dag!

Download de app Dayuse en je hebt een reispartner die je overal in de wereld een dak boven je hoofd garandeert

Reis je regelmatige de hele wereld over? Download de app van Dayuse op je smartphone zodat je altijd een hotel voor overdag kunt reserveren wanneer je reisschema plotseling verandert. In meer dan 50 landen reserveer je een hotelkamer via Dayuse.nl. Ga op reis en kies Dayuse als je vaste reispartner!

Hotel voor een dag: Dayuse guests loved…


Hotel voor een dag : 129 hotels

Check out our selection of hotels and book your room for the day

Check out all of our offers in the Netherlands


Lees meer

Ontdek onze nieuwe appen boek een kamer via slechts een paar muisklikken!

 
Annuleren