Need to relax? A long layover? An early flight or a late departure?
Thousands of choices! Reserve your hotel online and pay when you arrive. No charge even if you cancel at the last minute.
Confirm your daytime booking in just three clicks. No credit card required!
Over 400,000 happy dayuse guests and counting...

Kies op Dayuse.nl de mooiste hotelkamers voor overdag. En dan bedoelen we hotels voor een paar uur. Als je in een stad bent en graag even een paar uur voor jezelf nodig hebt, boek dan een dagkamer bij Dayuse. De manier om wat privacy en rust te creëren zonder dat je daar de hoofdprijs voor moet betalen. Kijk op onze app of website en reserveer direct, zonder creditkaart een kamer in een van de hotels voor een paar uur. Dat kan ook langer; een halve dag of zelfs een hele dag, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Spannende of romantische ontmoeting in hotel voor paar uur

Het boeken van een kamer in hotels voor paar uur kan ook een bijzondere gelegenheid zijn. Een romantische date met je partner of een spontane, spannende ontmoeting. Voor deze gelegenheden is een hotelkamer van Dayuse ideaal. Discretie gegarandeerd en jij geniet van de luxe en het comfort van onze hotels. Al is het maar voor een paar uur, jij bent heel even in een andere wereld, een andere omgeving waar de dagelijkse sleur voor korte tijd plaats maakt voor intieme momenten of een spannende ervaring. Hotels voor paar uur bieden uiteraard een privéplaats in de vorm van een kamer, maar als je er toch bent, kun je ook gebruik maken van de vele faciliteiten die er in het hotel te vinden zijn. Dus even afkoelen in het zwembad? Een aanrader! Of houd je meer van warm en gezellig? Installeer je dan in de spa of de sauna van het hotel en geniet van de weldadige warmte en het ontspannende effect van deze wellness faciliteiten.

Vliegen op onmogelijke tijden? Boek kamer in hotel voor paar uur en ga relaxed take-off

Reizen met het vliegtuig is op dit moment de manier om op vakantie te gaan of zaken te doen met contacten in het buitenland. De vertrektijden sluiten niet altijd aan bij het verkeersaanbod. Zorg dat je op tijd bent en boek via Dayuse.nl een kamer in hotels voor ‘n paar uur dichtbij het vliegveld. Je vertrekt thuis op je gemak, per auto of openbaar vervoer en komt overdag aan in het hotel. In de meeste gevallen kun je parkeren bij het Dayuse- hotel dus ook hierover hoef je geen stress te hebben. Je hebt nog uren om door te brengen in het hotel en je te vermaken met de faciliteiten van het hotel.

Last minute boeken van hotels voor paar uur gaat snel met Dayuse.nl

Wil je iemand verrassen met een gezellig middag in de stad? Boek dan een hotelkamer in een van de hotels voor paar uur van Dayuse. Op onze website of app is het boeken van een kamer voor overdag zo gepiept. Zelfs voor impulsievelingen die opeens een goed idee krijgen, is Dayuse.nl the place to be. Zoek de stad, geef de datum met een tijdsvoorkeur aan en boek, zonder creditkaart, een hotelkamer voor overdag!

Hotels voor paar uur: Dayuse guests loved…


-26%€ 120 per nacht
van€ 89
-44%€ 195 per nacht
van€ 110

Hotels voor paar uur : 136 hotels

Check out our selection of hotels and book your room for the day

Ontdek onze nieuwe appen boek een kamer via slechts een paar muisklikken!

 
Annuleren