Vind een hotel ...

Daghotels

De perfecte oplossing voor iedereen die een moment van rust en kalmte zoekt. Je even ontspannen in een van onze vele hotelkamers over de hele wereld.

Gratis annulering
tot op de laatste minuut
Betaling in het hotel
Reservering zonder creditcard
Tot 75% korting
Korting ten opzichte van een overnachting
Uitmuntende recensies
Een recensie van 4,5 op Trustpilot
Een daghotel is een oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een ontspannen plaats en een moment om zich even terug te trekken. Alleen of met z’n tweeën.

Dat was voorheen meestal een formule die aan luxe nogal te wensen overliet. Dayuse.nl biedt je een daghotel dat een heel ander niveau van comfort voorstelt. De beste hotels, met diverse voorzieningen staan tot je beschikking, een plek waar service en discretie een glamorous accent krijgen. Ontdek de mogelijkheden van een daghotel met Dayuse en gun jezelf een fancy verblijf in een trendy hotelkamer.

Geniet overdag van elkaar in daghotel van Dayuse

Een daghotel kan op sommige momenten in je drukke leven net even het verschil maken. Zo is een hotelkamer voor overdag een leuk idee om je partner eens te verrassen met een luxe middag in een flashy daghotel. Dus, even weg van de sleur, weg uit de hectiek van een druk gezin en werksituatie voor een moment voor jullie tweeën om ongestoord van elkaar te genieten. En uiteraard van alles wat een daghotel van Dayuse zoal te bieden heeft. Naast een luxe hotelkamer met comphy bed en bad ook een gezellige bar, een spa- en wellnesscentrum en een chic restaurant om de middag op een prettige manier af te sluiten. Geef je relatie een boost met een daghotel van Dayuse!

Zakelijk succes dankzij kamer in daghotel van Dayuse

Voor privémomentjes is een daghotel een ideale uitvalbasis. Maar ook voor zakelijk ontmoetingen loont het de moeite om een kamer in een daghotel te boeken. Zeker als je in een regio bent waar je overdag meerdere contacten wilt ontmoeten. Wel zo professioneel zonder dat je afgeleid wordt door storende kantoorgeluiden of bezigheden van collega’s. Een daghotel op een centrale plaats in een stad, met volop parkeergelegenheid en alles onder handbereik om je meeting te faciliteren. Zaken afgerond? Dan nog even naar de bar of het restaurant van het daghotel om te proosten op de business en te genieten van de luxe van een daghotel van Dayuse.nl.

Je vakantie begint in daghotel van Dayuse

Voor reizigers kan een daghotel van Dayuse.nl een ware uitkomst zijn. Een leuke vakantie geboekt maar vliegtijden die lastig te combineren zijn met het drukke verkeer of de files in Nederland? Boek dan een daghotel in de buurt van het vliegveld en bereid je ontspannen voor op je vlucht. Vroeg vertrokken en pas in de avond een vlucht? Géén stress! Boek een kamer in een Dayuse daghotel en geniet van enkele uren rust voordat je take-off gaat! Zo begint je vakantie in alle rust en kalmte zonder dat je je moet haasten of in de zenuwen zit of je je vlucht wel gaat halen. In het daghotel begint je vakantie pas echt: even een dutje doen in de kamer, daarna een drankje nemen in de bar en misschien nog een lichte maaltijd nuttigen voordat je koers zet naar het vliegveld. Een ideale start van iedere vakantie!

Daghotels
Dayuse guests loved...
Carlton President
-26%
|
€ 120per nacht
€ 89
Hotel City Garden

Hotel City Garden

Amsterdam-Zuid
-76%
|
€ 250per nacht
€ 60
Hotel Grand Canal
-46%
|
€ 110per nacht
€ 60
Hotel ibis Amsterdam Centre

Hotel ibis Amsterdam Centre

Amsterdam-Centrum
-24%
|
€ 65per nacht
€ 50
Yays Bickersgracht

Yays Bickersgracht

Amsterdam-Centrum
-44%
|
€ 195per nacht
€ 110
Yays Entrepothaven

Yays Entrepothaven

Amsterdam-Oost
-5%
|
€ 100per nacht
€ 95
Yays Zoutkeetsgracht

Yays Zoutkeetsgracht

Amsterdam-West
-44%
|
€ 195per nacht
€ 110
Het is nog eenvoudiger met de app!
Google Play App
Mobile App