Tips

Er even tussenuit
Heeft u ooit de aantrekkingskracht gehad om overdag heerlijk in bed te blijven liggen. Heeft u ooit 12 uur lang gevangen gezeten op drukke luchthavens tijdens een tussenstop. Ooit de drang gehad om een rustige werkplek te hebben tijdens werk vergaderingen. Of gewoon gewenst om een paar uur door te brengen met uw geliefde?
Ontsnappen
Heeft u ooit gedacht wat u allemaal had kunnen doen in een Hotel als u niet was aangekomen na het diner en vertrokken was voor 09:00? Geef het toe… dat u uren lang naar de foto’s van het dakterras van het Hotel heeft gestaard, met veel bewondering naar de menukaart hebt gekeken die bereid word door een bekende chef, en dat u met u gesloten ogen al heeft gedacht aan een verfrissende duik in het zwembad.
Business ervaring
Meer dan alleen een kamer om te rusten, Dayuse.com biedt een ideale omgeving voor professionals. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te concentreren of als u zoekt voor inspiratie in een nieuwe omgeving, het Hotel biedt een nieuwe manier van werk ruimte. Met Dayuse.com wordt het Hotel een speeltuin voor uw professionele leven.