YAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam DocklandsYAYS Amsterdam Docklands

YAYS Amsterdam Docklands

Amsterdam-Oost
Het spijt ons, er zijn voor dit hotel geen andere aanbiedingen beschikbaar

Voorzieningen

Lift
Lift
Speciale toegang voor gehandicapte gasten
Speciale toegang voor gehandicapte gasten
Gratis parkeerplaats
Gratis parkeerplaats
Gratis WiFi
Gratis WiFi

Dit bevalt ons😍

  • Uw stijlvolle studio, ingericht in maritiem blauw, biedt alles wat u nodig heeft, van een volledig uitgeruste keuken tot een gezellig slaapgedeelte
  • Vanuit uw kamer heeft u het mooiste uitzicht op de verbluffende Amsterdamse architectuur
  • Vergeet uw transportzorgen met de handige gratis luchthavenshuttleservice
Beschrijving
YAYS Amsterdam Docklands biedt volledig ingerichte appartementen in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, een van de gebieden waar u de verstrengeling van oud en nieuw, geschiedenis en innovatie, die typisch is voor de Nederlandse hoofdstad, het beste kunt waarderen. Het gebouw staat op een door de mens gemaakt schiereiland en is een helder voorbeeld van het architectonische experiment dat de buurt kenmerkt. De appartementen aan de YAYS Amsterdam Docklands zijn uitgevoerd in maritieme kleuren, als een herinnering aan het erfgoed van het gebied, dat ooit deel uitmaakte van de haven.
Ze zijn ruim en licht en beschikken allemaal over een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met eethoek en een slimme tv. 24/7 Insiders service voegen luxe toe aan het comfort van de ervaring.
Gasten die met de auto reizen kunnen gebruik maken van de handige ondergrondse parkeergelegenheid- en de stad verkennen op een Yays fiets, als ze dat willen.

Locatie

Cruquiusweg 65, Amsterdam, Netherlands
0044 203 318 46 77

Voorbereiden op uw aankomst

  • Contante betaling is niet mogelijk in dit hotel