Carlton President
Carlton President
Carlton President
Carlton President
Carlton President
Carlton President
Carlton President
Carlton President
Carlton President
1/9

Carlton President

West
Bij ons kunt u exclusief terecht voor hotelervaringen overdag!
10:00 - 16:00
Standard Room
25 m²
2 Single Bedden
x2

Gratis annulering
Directe bevestiging
Geen online betaling
€ 89
-26%
€ 120 s avonds
10:00 - 16:00
Comfort Room
25 m²
2 Single Bedden
x2

Gratis annulering
Directe bevestiging
Geen online betaling
€ 99
-30%
€ 140 s avonds
10:00 - 16:00
Deluxe Tweepersoonskamer
25 m²
Tweepersoonsbed
x2

Gratis annulering
Directe bevestiging
Geen online betaling
€ 110
-32%
€ 160 s avonds

Dit bevalt ons😍

  • roomOntdek een bed zo verbazingwekkend dat u het mee naar huis wilt nemen, samen met het luxe meubilair en de rustgevende regendouche
  • restaurantKoken met de natuur is het motto van One24, met mediterrane gerechten gemaakt met hoogwaardige ingrediënten uit de streek
  • well-beingOntspanning is een must. Gelukkig staan de jacuzzi, de sauna en het Turkse stoombad hier voor u klaar

Over het hotel

Voorzieningen

Restaurant
Restaurant
Bar
Bar
Terras
Terras
Conferentiecentrum
Conferentiecentrum
Conferentiezaal
Conferentiezaal
Gratis WiFi
Gratis WiFi
Gratis parkeerplaats
Gratis parkeerplaats
Spa
Spa
Sportcentrum
Sportcentrum
Sauna
Sauna
Hammam
Hammam
Jacuzi
Jacuzi
Speciale toegang voor gehandicapte gasten
Speciale toegang voor gehandicapte gasten
Lift
Lift
Beschrijving
Carlton President biedt kwalitatief hoogwaardige hotelkamers/hotelbedden. De centrale ligging (midden in Nederland), het lekkere gezonde eten en de fijne omgeving vormen de basis van een ontspannen verblijf.

De kamers van het Carlton President, zijn smaakvol ingericht en zijn voorzien van moderne, luxe faciliteiten. U kunt er tevens gebruik maken van alle faciliteiten, zoals de befaamde Bar One24, restaurant de One24 en de wellness. Tevens het Leisure Centre met fitness, sauna en whirlpool is een bezoek waard. Dit 4-sterren hotel beschikt over gratis WiFi en meer dan 200 parkeerplaatsen.

Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, fijne grote tafels en werkplekken, een cocktail aan de bar of een zakenlunch op het terras. Of je nu juist de tijd wilt nemen om samen te eten of snel energie wilt opdoen tussen brainstorms door, One24 is een bar/restaurant waar je je goed kunt opladen.

Het conferentiecentrum de Jaarbeurs en de luchthaven Schiphol zijn via de snelweg A2 gemakkelijk te bereiken. Vanaf de bushalte op 200 meter van het hotel reist u in 15 tot 20 minuten naar het centrum. 

Ons verhaal begint bij jouw wensen. Carlton President is onze manier om via invloeden uit de natuur en de stad een omgeving te creëren die aanzet tot ontmoetingen en uitwisseling van ideeën. We helpen jou om via gezond eten, gratis flexwerkplekken en ontmoetingsplekken, mooie conferentiezalen en hoogwaardige hotelkamers een zeer productieve werkdag te hebben. Bij ons worden dingen gemaakt en bedacht, dat voel je. Van goede ideeën wordt uiteindelijk de hele wereld beter! We zien je graag in het Carlton President, dé meest centrale ontmoetingsplek van Nederland.

Hoe kom je er

Door de locatie vlakbij de A2 tussen Amsterdam en Utrecht is het hotel buitengewoon goed gelegen. Met de auto is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs binnen een paar minuten bereikbaar. Vanaf Schiphol is het met de auto slechts een half uur.

Vanuit Utrecht: Volg de A2 richting Utrecht. Kies op het knooppunt Oudenrijn voor de richting Amsterdam/Centrum/Ring Utrecht (Afslag 6, 7 & 8). Na circa 500 meter houdt u op het volgende knooppunt links aan naar de Zuilense Ring/N230. Ga voorbij aan afrit 7 en ga vervolgens bij afrit 6 van de snelweg af, Ring Utrecht (Noord)/Maarssen. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Neem vervolgens de eerste afslag. Ga dan rechtsaf. Het hotel is aan uw rechterhand.

Vanuit Amsterdam: Volg de A2 richting Utrecht en neem afrit 6, Ring Utrecht (Noord)/Maarssen. Bij het eerste verkeerslicht gaat u linksaf. Neem de eerste afslag na het volgende verkeerslicht. Ga dan rechtsaf. Het hotel is aan uw rechterhand.

Vanuit Hilversum: Volg de A27 richting Utrecht, verlaat de snelweg bij afslag N230 richting Ring Utrecht (Noord)/Maarssen. U rijdt langs het tuincentrum en volgt de borden Amsterdam/Maarssen. Neem de afslag Maarssenbroek en sla rechtsaf richting het industrieterrein Lage Weide. Rechtdoor bij het grote kruispunt. U ziet het hotel aan uw rechterhand.

Ons parkeerterrein heeft ruim 230 parkeerplaatsen. Voor het parkeren kan, afhankelijk van uw arrangement, een vergoeding in rekening worden gebracht.

Locatie

Floraweg 25, Utrecht, Nederland
085 107 0143

Specifieke voorwaarden

  • Voor het inchecken is een geldig ID nodig
  • Gasten moeten minimaal 18 jaar zijn om te kunnen inchecken
  • Betaling viamet cheque is niet mogelijk in dit hotel
  • Huisdieren zijn in dit etablissement niet toegestaan