Amadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park HotelAmadi Park Hotel

Amadi Park Hotel

Amsterdam-West
Het spijt ons, er zijn voor dit hotel geen andere aanbiedingen beschikbaar
Zoek een gelijkaardig hotel tussen onze 7000 partnerhotels

Voorzieningen

Terras
Terras
Gratis WiFi
Gratis WiFi
Speciale toegang voor gehandicapte gasten
Speciale toegang voor gehandicapte gasten
Lift
Lift
Beschrijving
Het Amadi Park Hotel ligt in het centrum van Amsterdam, op slechts 10 minuten te voet van het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Concertgebouw en het Van Gogh Museum. Het biedt gratis WiFi, bagageopslag en gratis smartphones met een telefoonservice. Overdag kunt u genieten van gratis koffie, thee en fruit.

Het Amadi is een milieuvriendelijk hotel met designkamers met led-verlichting en moderne badkamers.

U kunt dineren in een van de vele restaurants en cafés aan het beroemde Leidseplein, 750 meter verderop. Bij mooi weer kunt u picknicken of wandelen in het Vondelpark, op slechts 400 meter van de accommodatie.

De winkels in de Jordaan bevinden zich op 1,5 km van het hotel. Het is 10 minuten wandelen naar de Melkweg, de Stadsschouwburg, het De La Mar Theater en Paradiso.

Locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 26, Amsterdam, Government of Amsterdam, Netherlands
0044 203 318 46 77

Hoe kom je er

Vanaf Amsterdam CS kunt u tram 11 nemen en uitstappen bij halte Eerste Constantijn Huygensstraat of tram 17 nemen en uitstappen bij Bilderdijkstraat. Vanaf beide haltes is het nog een korte wandeling naar het hotel.

U kunt van Schiphol bus 397 nemen naar het Leidseplein, vanaf daar is het nog 10 min. lopen naar het hotel.

Specifieke voorwaarden

  • Voor het inchecken is een geldig ID nodig
  • Voor het inchecken is een geldige creditcard vereist
  • Voor het inchecken is een borg van € 150 vereist
  • In de context van de pandemie van het coronavirus (COVID-19) past dit hotel momenteel versterkte hygiënemaatregelen toe. Controleer bovendien de toegangsvoorwaarden tot hotels in uw omgeving.
  • Hotel is requesting a QR code upon check in + €150 deposit (in cash when an authorization on a credit card during check-in is not possible)