Zoeken
Zoeken

Het Dayuse-concept: binnen 2 minuten begrijp je alles

Dayuse selecteert de beste hotels voor een ervaring overdag naar keuze.

Wij houden niet van routine

Reserveer je nog altijd uit gemak hotelkamers waar je 's nachts slaapt terwijl je overdag door de straten slentert? Goed dat we elkaar leren kennen. Tegenwoordig biedt het reserveren van een hotelkamer voor een paar uur overdag een scala aan mogelijkheden: de toerist uithangen in eigen stad, jezelf verwennen met een beetje 'me time', genieten van een 5-sterrentussenstop tijdens een lange reis, in alle rust werken, een fotoshoot organiseren of het liefdesleven met je partner of prille liefde spannender maken.

Vind het aanbod dat past bij jouw wensen

Een hotel met zwembad? Een dakterras? Roomservice of een shuttledienst naar het vliegveld? Je vindt beslist jouw ideale kamer in een van onze 7000 hotels over de hele wereld... Ook bij jou in de buurt! Je kunt kiezen voor vroeg in de ochtend, het einde van de middag of midden op de dag. Je vindt altijd wel een aanbieding die perfect bij jou past.

Reserveer nu, betaal later

  • Gratis annulering tot op het laatste moment* -
  • Reservering zonder creditcard*
  • De beste prijsgarantie: je bent 30 tot 75% goedkoper uit ten opzichte van een overnachting

Je bent slechts twee minuten verwijderd van een 5-sterrendag 

Reserveren bij Dayse is zo gepiept en daar zijn we best trots op. Binnen een paar kliks, met of zonder account, zonder creditcard en met gratis annulering tot op het laatste moment. Spontaan zin om jouw dag te upgraden? Niets staat je nog in de weg...veranderen kan altijd! Bij het hotel hoef je alleen uw bevestigingsmail bij de receptie te laten zien en je kunt doen wat je wilt: de kamer en alle faciliteiten van het hotel staan tot jouw beschikking. Vergeet het gedoe van trein- en vliegreizen en ga vaker en goedkoper op reis dicht bij huis!
Dus, wat brengt jouw dag vandaag?